Årets fest

Att planera en fest kan vara både skoj och lite ångestframkallande, man vill ju att det ska bli så bra som möjligt och verkligen bli årets fest som ingen glömmer och alla pratar om långt efteråt. Väl när festen är igång så glömmer man lätt allt jobb man lagt ner på festen och bara njuter av god mat och trevliga människor.

Man brukar ibland säga att spontanfesterna är de roligaste så det kan vara en idé att inte styra upp det för mycket, planera i stora drag vilken typ av fest det ska vara. Ska ni köra på maskeradtemat eller något annat? När detta är bestämt så skicka ut inbjudningarna med vilket tema festen har, var någonstans festen ska hållas och datum och tid. Detta är det absolut viktigaste att få med i en inbjudan, i dessa moderna tider kan man ju göra ett Facebook event av det hela och bjuda in den vägen och där fylla på med information om det skulle förändras eller något viktigt som gästerna behöver få veta.

Själva planeringen av festen behöver kanske inte göras allt för tidigt men ändå vara medveten om de saker som kanske tar lite tid att börja med dessa så man inte står där på självaste dagen D med något ogjort. Det enkla behöver absolut inte vara det sämsta utan det är gästerna och sammankomsten som många gånger gör festen. Ändå så vill vi gärna planera in något som gör festen till vad den blir, beroende på vilka gäster som är inbjudna och vilka som kommer kan man i förväg planera in aktiviteter som passar för just den skaran människor.