En magisk afton

Planerar ni att ha en fest privat eller för era anställda så finns det många vägar att gå till att få en magisk afton. Som med det mesta så är planering A&O när man ska anordna något. En fest utan planering bli lätt kaosartad och ingen som riktigt vet vad som ska hända.

Att planera krävs att man är några stycken, visst det kan fungera att ensam ordna allt, men det blir så mycket enklare om man är ett gäng och olika ansvars områden. Oavsett om ni som privatpersoner eller företag anordnar en fest så är budget en bra detalj att börja med. Ska festen vara gratis för deltagarna eller ska man ta ut någon avgift?

Om man hyr in någon som uppträder så kostar det naturligtvis mer än om man inte hyr in någon. Festen blir absolut roligare om man anlitar någon som kan underhålla gästerna. Vill man ha en magisk afton så känns en magiker som kan detta på alla sina tio fingrar, kolla upp Hans Lindström en duktig magiker som anlitas ofta både hemma i Sverige och utomlands.

När underhållare är bokad så kommer massor med andra punkter på listan som ska bockas av innan festen kan starta. Det absolut första som bör göras är att skicka ut inbjudningskort, alternativt en digital inbjudan via Facebook eller liknande, med ett osa så man vet hur många deltagare som kommer på festen.

Catering är det absolut enklaste så behöver ingen kämpa på i köket för att få till den goda maten, boka gärna även personal som sköter om servering och liknande så slipper man undan med mycket. Som företag så kan det vara skönt att kunna delta i festen och mingla med gästerna så mycket som det bara går.