Hur var din julfest

Så har årets högtidligaste och härligaste tid, gått oss förbi, nämligen julen. Under hela december anordnades julfester och event med anknytning till just årets sista högtid. Missade du något så kommer här lite tips inför kommande julfester.

Jul på jobbet

Både på arbetsplatser och i hemmen förbereder man sig för julen med att bjuda vänner och bekanta på god julglögg och lite gott att äta. På arbetsplatsen passar en julfest extra bra att anordna då det även börjar närma sig slutet på året och många medarbetare går på en kort ledighet och kommer sedan tillbaka efter nyår med förnyade krafter.

Anordna festen

När man planerar en julfest behövs det mycket annat än god julmat. Ofta är dekorationerna en stor del av festen. En viktig sak är julgranen, lite julpynt, julblommor och kanske några fina julklappar. Julpyntet kan bestå av vackra girlanger och kransar av olika slag, guld och silver som glimmar och så skall vi inte glömma tomtenissarna som placeras lite här och var runt om i festlokalen. När du sedan dessutom tänder ett par, eller varför inte lite fler, vackert lysande stearinljus i olika sorters lyktor, kommer verkligen julfesten igång och stämningen kommer att vara i topp.

Kläder för julfesten

Till årets sista högtider vill man gärna klä upp sig lite extra, och är det någon gång under året som man kan satsa lite extra så är det nu. Passa på att hitta din nya festklädsel till ett riktigt bra pris och hitta en rabattkod hos Nelly. Snyggt behöver nämligen inte vara dyrt, det gäller bara att hitta riktigt bra erbjudanden. Så satsa på något nytt för festen och glöm heller inte bort accessoarerna till din festklädsel.

Accessoarerna kan verkligen lyfta din klädsel till högre nivåer. Lägg ner lite tid på att verkligen hitta de som bäst framhäver dina nya kläder och du kommer inte att ångra dig. Här pratar vi om allt från underkläder till strumpor och smycken, kanske det även är dags att införskaffa en ny fin aftonväska? Sedan är det bara att se fram emot det nya året och nästa tillfälle då du kan använda dina festkläder.