Ta hemmafesten till en ny nivå!

Det är roligt att bjuda hem kompisarna på en hemmafest, en kväll med goda drinkar och lite lekar. Och mycket skratt och dans! En hemmafest behöver inte kosta mycket, om du kan hålla ner priset är det lättare att anordna dem några gånger om året istället för bara en gång om året. Det betyder inte att festen behöver vara torftig eller minst möjliga. Ta din hemmafest till en ny nivå och imponera på alla vänner!

Pimpa dukningen

Surfa in på Kalaskungen och köp tallrikar med dekorationer och i häftiga färger. Du behöver inte använd ditt vanliga porslin eller tråkiga, vita papptallrikar. Istället kan du köpa papptallrikar i pärlemornyans, guldskimrande eller silverfärgade hos Kalaskungen. Även om festen bara bjuder på snacks eller mindre tilltugg kommer gäster helt klart reagera på tallrikarna som en extra snygg dekoration!

Hyr en diskokula

Om du och dina vänner gillar att dansa ska du hyra en diskokula! Det blir mer livat på dansgolvet och hyrpriset är fullt överkomlig. Diskokulan behöver ett ordentligt fäste i taket men det finns även bordsmodeller som du kan ställa på sidan av och fortfarande få en läcker effekt.

Rökmaskin

Den kan du också hyra över helgen för några hundralappar. Den fungerar lika bra på dansgolvet som på Halloween-festen.

Ballonger

Klart att en fest behöver ballonger! Och då blir det inte bättre än med heliumballonger. De är lika roliga för vuxna som för barn samt att de är enklare att dekorera med när du inte behöver kämpa för att hålla fast dem på väggen eller runt dörrposten. Tänk dock på att det inte är hälsosamt att inhalera för mycket helium eftersom det stjäl syre från lungorna. I värsta fall kan du få syrebrist och svimma så lek med måtta!